Kas yra Anekke?

2023-12-07

Kas yra Anekke? Kokia šio gamintojo istorija?

Esu svajotoja, kuriai patinka atrasti pasaulį, keliauti be sustojimo ir savo nuotykius įvairiose pasaulio šalyse paversti jų įkvėptomis kolekcijomis. Tačiau, taip pat esu nepaprastai smalsus žmogus, kuris kiekvieną sezoną atiduoda duoklę ikoninei moteriai, pakeitusiai pasaulį.

Kadangi visos Anekke rankinės ir aksesuarai yra pagaminti iš širdies, kiekviena ji turi savo asmenybę ir unikalų dizainą. Tačiau, visų pirma, tai yra prekės ženklas, kurio kiekvienas kūrinys turi savo istoriją, kuri įgalina moteriškas vertybes, kurios slypi už kiekvienos istorijos.

Ką reiškia Anekke?

Daugelis žmonių manęs klausia, kas yra Anekke, ką šis vardas reiškia. Ir žinote, ką? Anekke reiškia – nuotykį. Tai reiškia drąsą, optimizmą, laimę ir dosnumą. Tai taip pat reiškia jautrumą, meilę gamtai ir gyvūnams, knygas ir muziką. Anekke yra ne tik mano vardas ar rankinių ir aksesuarų prekės ženklo pavadinimas, kurį pamėgo šimtai žmonių visame pasaulyje. Tai taip pat yra visų moteriškų prekės ženklo vertybių, tokių kaip drąsa, moters įgalinimas ir laisvė, metafora.

Ir Jūs taip pat esate šiek tiek Anekkė!

Anekke istorija

Anekke istorija prasidėjo 2015 m. Petrer mieste, Alikantėje. Ji gimė iš poreikio sukurti moterims skirtų gaminių kolekcijas, pasižyminčias ypatingu skoniu, daugiausiai dėmesio skiriant detalėms, tačiau, kiekvienoje iš jų yra istorija. Su širdimi.

Taigi 3 broliai, turintys ilgą istoriją odos gaminių pasaulyje, man suteikė balsą. Kelionės į Japoniją, Indiją, Egiptą ir Paryžių – privertė mano širdį plakti. Kelionės privertė mane prisiminti šimtų istoriją pakeitusių moterų gyvenimus.

Ir tai yra mano istorija, kaip siekiant sukurti funcionalių ir praktiškų rankinių, bei aksesuarų kolekcijas 100% apgalvojus moterų poreikius ir jų gyvenimo tempą, formavosi Anekke kolekcijos, pasakojančios istorijas apie keliones, apie moteris – mano akimis.

Koks Anekke katės vardas?

Tai turbūt vienas iš klausimų, kuriuos dažniausiai užduodate. Koks Anekke katės vardas? Ji mano geriausia draugė kelionėse – Towanda. Jis pavergė daugelio Jūsų širdis. Ir tai nenuostabu! Galbūt ji yra meiliausia ir ryžtingiausia katė visatoje. Nuotykių kupina katė, kuri mane lydi visose kelionėse ir atsiranda ant rankinių ir aksesuarų. Šis katinas – žvaigždė!

Bet iš kur ji gavo savo vardą? Towanda yra žodis, kurį įsimylėjau, kai pirmą kartą išgirdau jį filme „Feed Greed Tomatoes‘. Pagrindinis veikėjas jį vartoja, kaip išraišką, nurodydamas, kad bet kokioje nepalankioje gyvenimo situacijoje mes visada judame į priekį. Ir tą teigiamą viziją, tą drąsą ir norą gyventi apibendrina žodis „Towanda“. Kaip aš negalėjau pasirinkti šio vardo savo geriausiai draugei? ♥

Anekke rankinės – rankinės - apie kurias reikia svajoti

Daugeliui moterų visame pasaulyje Anekke rankinės tapo ne tik aksesuaru. Jos taip pat yra istorija, unikalus dizainas, kelionių kompanionas, kurios paverčia Jus svajojančių moterų bendruomenės dalimi, turinčių ypatingą skonį.

Anekke – tvarumas, meilė gamtai ir unikalus dizainas. Šis derinys sukuria ekologiškų rankinių ir aksesuarų kolekciją, pagamintą iš iki 70% perdirbtų medžiagų. Kūriniai sukurti Jūsų kasdieniam gyvenimui su visatos esme ir papildomu meilės planetai prisilietimu.

Anekke rankinės yra gaminamos iš perdirbtų medžiagų – plastikinių butelių. Buvo atliktas didžiulis mokslinis tyrimas, kad įvyktų toks stebuklas, kaip plastikinių butelių pavertimas ekologiškomis rankinėmis, kad jas gaminant būtų naudojamos tvarios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos.

Visa kolekcija yra sertifikuota, kad atitiktų pasaulinį perdirbimo standartą.

close

Norų sąrašas